Targ Raw Generation

Va anuntam cu bucurie ca participam din nou la targul raw vegan, editia de toamna, numit de acum targul Raw Generation. 

Unde?

Bucuresti

Rin Grand Hotel, in sala de conferinte Paris

Strada Vitan-Bârzeşti, nr 7D, et 13



Cand?

Duminica, 25 septembrie

intre orele 10:00-20:00

V-am pregatit si niste surprize pentru acest targ! O sa aducem cu noi o parte din noile produse pe care le vom lansa in aceasta toamna, vom avea oferte care nu se regasesc in shop, multa veselie si voie buna. Daca v-am facut curiosi, va asteptam in vizita!
Editia de primavara, la care am fost pentru prima data, ne-a impresionat tare placut (puteti citi mai multe despre cum a fost aici), asa ca revenim cu mare drag si va asteptam sa ne vizitati in numar cat mai mare.

Targul de acum se anunta a fi si mai ofertant si plin de surprize decat precedentul!
Iata ce ne spune Ligia Pop (organizatoarea):

"Targul va fi deschis publicului larg intre orele 10-20, iar intrarea va fi gratis. Vom avea expozanti care vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse diverse, de la electrocasnice de ultima generatie, carti de retete, superalimente, legume si fructe bio, tavite si caserole cu seminte germinate si vlastari, uleiuri aromatice, pana la delicatese raw vegane ambalate sau proaspat preparate. In concomitent cu expozitia, intr-o sala special amenajata, vor fi prezentari de sanatate, incepand cu ora 13:00 (urmeaza sa fie afisat programul). Lista participantilor la targ se afla mai jos si se va imbunatati in functie de inscrieri.

La targ vor avea loc trageri la sort din ora in ora, iar premiile vor fi oferite de Ligia Pop si Quark SRL.
Lista evenimentelor culinare si prezentarilor de sanatate se va completa pe parcurs. La o parte din aceste evenimente se va percepe o taxa simbolica pentru acoperirea ingredientelor si a efortului. Evenimentele anuntate deocamdata.
  • 11:00 Prezentare aparatura
  • 11:30-12:15 Beneficiile Sucului de Grau
  • 13:30-14:00 Demonstratie Culinara Rapida (2-3 retete) – Ligia  Pop
  • 18:00 Potluck Raw Vegan
Va invit la un potluck raw vegan (vom manca toti din bunatatile pe care le vom aduce fiecare), care se va desfasura la orele 18:00 la Sala Strasbourg. La acest eveniment vor putea intra doar cei care vor aduce cu ei o delicioasa taxa de intrare, care va consta intr-un platou cu un preparat raw vegan pentru 5 persoane (o prajitura, un fel principal, o bautura racoritoare, un platou cu fructe, o salata preferata de radacinoase etc)."

Puteti citi mai multe detalii despre targ in articolul de pe blogul Ligiei.

V-am pupat!
P.S. Daca vreti sa dati o mana de ajutor la promovarea targului, puteti sa "share-uiti" aceasta postare pe Facebook (folosind iconita de Fb de la sfarsitul postarii) sau puteti sa o preluati integral si sa o publicati pe blogul vostru. Si nu uitati sa veniti cu cat mai multi prieteni la targ:D Ne vedem acolo!

2 comentarii:

  1. Buna,

    Daca fac o comanda de produse le pot ridica la targul Raw Generation? Sau voi gasi: ambrozia namol de Techirghiol, bunatati din stup, en provence, levantica, sofia baby soap, sapun solid, sapuniera si altele la targ?

    Multumesc,
    Gina

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Gina,
    Absolut toate produsele din magazinul online le vom avea si la targ...plus unele noi, asa ca te astept cu drag:)

    Ioana

    RăspundețiȘtergere