Dorinte si obiective pentru 2012

Dupa cum v-am spus si in postarea trecuta, eu sunt fan bilanturi si rezolutii la trecerea dintr-un an in altul, pe care le consider o modalitate eficienta de autoevaluare si ambitionare, asta daca sunt facute cum trebuie, adica realist si obiectiv. In acest scop, trebuie facuta o diferenta intre dorinte si obiective; dorinta este scopul pentru implinirea caruia este necesara atingerea mai multor obiective micute, realizabile pana la un anumit termen. De exemplu, imi doresc sa vizitez lumea intreaga si daca o pun asa, pare, intr-adevar, nerealist si greu de atins...dar pot incepe stabilindu-mi drept obiectiv sa vizitez doua tari straine anul acesta, de exemplu.



Asa e si cu Jovis. Dorinta cea mare este sa crestem frumos...
...iar in acest scop, pentru 2012 avem urmatoarele obiective:

1. O imagine unitara pentru gama de produse, site si blog; asta pentru ca acum toate par din filme diferite. Avem produse cu ambalaje din plastic si capac de aluminiu, plastic si capac transparent, din sticla maro si capac negru, cu etichete foarte diferite - scopul este sa avem pe cat posibil ambalaje din acelasi material, etichete cu acelasi design general, design care sa se regaseasca si in magazinul online si pe blog, astfel incat marca Jovis sa aiba o imagine unitara. Am deja in minte (si am pus si pe hartie) imaginea finala, am gasit si resursele necesare, acum mai ramane sa ne punem pe treaba; sper ca pana la sfarsitul lui martie sa fie gata totul.

2. Sa ne extindem atelierul, deoarece acum avem probleme serioase cu spatiul care pur si simplu nu mai este suficient; produsele s-au inmultit, cantitatile necesare sunt din ce in ce mai mari si pur si simplu nu mai este loc pentru toate. Avem deja spatiul necesar, mai ramane ca acesta sa fie amenajat corespunzator. Pana in aprilie-mai sper sa fie gata si acest aspect.

3. Sa ne extindem gama de produse. Pe langa noile cosmetice Jovis care vor aparea in 2012 (nu va spun care sunt ca stric surpriza) avem in plan sa dezvoltam si o gama de detergenti pe baza de sapun natural, ecologici & economici, cum altfel?:D Say whaaat? Detergenti? Da, daca tot producem atata sapun natural ar fi pacat sa nu abordam si acest domeniu:) Deocamdata avem in lucru detergentul de rufe, care este foarte promitator pana acum. Inca nu stiu sigur cum se va incadra asta in conceptul "Jovis Homemde Beauty", insa voi gasi o solutie cu siguranta.

Si pentru ca sa putem duce la bun sfarsit toate acestea, dorinta noastra cea mai mare este sa ne fiti alaturi si in 2012 si sa ne acordati in continuare sprijinul, aprecierea si prietenia cu care ne-ati bucurat pana acum:)


2 comentarii:

  1. Cum poţi să ne chinui aşa, "...noile cosmetice Jovis care vor aparea in 2012 (nu va spun care sunt ca stric surpriza)..."?!! :)) Acum trebuie să ne spui şi care sunt, altfel murim de curiozitate. :D
    Mie mi se pare bună ideea cu detergenţii. Îţi doresc să ai împliniri mult mai mari decât aşteptările, în 2012. Mult succes în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos penru urare!
    Stiu ca e mare curiozitatea, dar promit ca va merita asteptarea:)

    RăspundețiȘtergere