Prin atelier

Desi ianuarie a inceput destul de tacut pentru noi in mediul online, sa stiti ca nu am stat degeaba si pregatim multe schimbari si noutati pentru lunile ce urmeaza. In primul rand lucram la refacerea stocurilor de produse, destul de zdruncinate dupa sarbatori. Iata ce avem acum prin atelier, proaspat faurit:

  Sampon solid pentru par normal

Sapun Cinnamon & Orange

Sapun SOS Cellulite si niste Bunatati...din stup, evident:)

Pe langa refacerea produselor deja existente in gama noastra, am dedicat ceva timp si pentru produse noi. Primul dintre ele este cel mai bland sapun natural pe care il veti putea incerca. De ce asa? Pentru ca el contine nici mai mult nici mai putin de trei ingrediente, campioane in hidratarea pielii. Astfel, este facut pe baza de ulei de masline extravirgin si lapte de capra proaspat, gras si bio peste care am adaugat si unt de shea din belsug pentru a intregi tabloul hidratarii. El este Olive, Milk & Shea, dintr-o gama pe care inca nu am denumit-o dar care va curpinde inca doua sapunuri la fel ca acesta, dar parfumate cu uleiuri esentiale simple si cu miros de vara inflorita: lavanda si musetel.  Cum va place ideea noastra? Astept cu mult mult interes parerile si sugestiile voastre pe aceasta tema, asa ca feel free to comment:)

Meet Olive, Milk & Shea

La sfarsitul lunii vom imbogati gama de unturi vegetale cu inca doua: unt de cacao organic nerafinat, pe care il vom avea intr-un recipient care va usura mult de tot aplicarea lui, avand in vedere ca aceasta era principala problema cu untul de cacao ambalat in borcanase, si monoi de tahiti, ulei de cocos virgin si organic infuzat cu flori de tiare...o reteta exotica si cu un miros ametitor. Va voi vorbi mai mult despre el in cursul saptamanii ce urmeaza.

Tot in categoria noutatilor se incadreaza si apele florale care vor aparea si ele la sfarsitul lunii, pentru a mari gama de ingrijire faciala...cele mai organice si parfumate ape floarale:)

Am terminat lucrul pentru detergentul de rufe iar incantarea este maxima!! Am nevoie insa de sugetiile voastre pentru cateva uleiuri esentiale care sa dea aroma detergentului (deci si rufelor)...noi avem in plan deocamdata lavanda, lamaie & menta si o varianta fara parfum. Am rugamintea sa nu va sfiiti sa va exprimati parerea in aceasta chestiune pentru ca in aproximativ 1-2 saptamani vom face o micuta campanie de testare pentru detergentul de rufe iar parerile voastre cu privire la aroma lui se vor materializa pana atunci, in masura posbilitatilor, desigur. V-ar incanta sa testati acest detergent?

Tot pana la sfarsitul lunii vom face si un sistem de promotii si acordare de cupoane de discount in magazin. Pentru ca am vazut ca v-a placut tare mult Calendarul promotiilor din luna decembrie, ne-am gandit sa preluam acelasi stil pentru tot anul. Ce parere aveti?

In rest, numai de bine:)
Voi cum ati inceput noul an?




17 comentarii:

  1. Foarte tentant suna sapunul cel nou! <3 Sunt foarte curioasa si de detergent. Poate imi fac si eu curaj sa-l incerc desi pana acum nu mi-au placut detergentii naturali (e adevarat ca am incercat doar 2 feluri si nucile de sapun).
    Ma bucur sa aud numai de bine. Un an bun sa aveti! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, Ioana, sanatate, inspiratie si putere de munca, iti doresc pentru anul in care am intrat!

    Arata minunat sapunul cu ulei de masline, lapte de capra si unt de shea, dar si uleiul acela de cocos innobilat cu arome exotice suna foarte interesant... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh boy, oh boy, oh boy :)
    Suna minunat, eu abia astept apele florale! Iar ideea cu detergentul de rufe este geniala...chiar incepusem sa ma gandesc cu ce as putea sa inlocuiesc detergentul obisnuit (cam singurul produs conventional pe care-l mai folosesc). Ca aroma mie mi-ar place mult levantica sau o aroma fresh ca menta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Ioana,
    Cate noutati ne asteapta :)

    Ma bucura ff mult ideea cu detergentul de rufe, tot caut de ceva timp variante cat mai bune celor din comert. Imi surade mult ideea aromei de lavanda, mi-ar mai placea sa regasesc poate eucalipt sau arbore de ceai. Si clar, o campanie de testare este binevenita :)

    Ma bucura ca refaceti stocurile, pentru ca astept sa apara in magazin untul de corp cu vanilie si zmeura. Imi poti spune cand va fi din nou disponibil?
    O alta veste buna este sistemul de promotii pe care vrei sa-l introduci. Chiar vroiam sa pun o comanda in curand, pentru ca fix peste o saptamana este ziua mea si ma gandeam sa imi fac un cadou de suflet. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Oana, vanilie si zmeura va fi din nou disponibil tot pe la sfarsitul lunii iar sistemul de promotii de saptamana viitoare...sper ca maine sa-l pot anunta deja:)
    ...si La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc de urare si info :)
    Inseamna ca o sa astept cu comanda pana pe la sfarsitul lunii.
    E bine ca mi-am facut stocul in decembrie, cand mi-am cumparat 3 unturi de corp, 2 de corp si unul vegetal :D

    RăspundețiȘtergere
  7. initial , dupa poze, am crezut ca sunt prajituri:D
    adorabile!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. ce minunat arata...succes in continuare !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici nu stiu ce imi place mai mult dintre toate bunatatile! Neaparat trebuie sa incerc ceva cat de curand! Sunt super!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne-Doamne,cate bunatati!eu una nu as putea alege!toate arata divin,imi imaginez cum miros...
    Trebuie sa comand si eu ceva ca nu se mai poate
    Mult succes in continuare,si asteptam uleiul minune!

    RăspundețiȘtergere
  11. La Multi Ani! Sa nu razi, dar primele doua imagini cu samponul solid si sapunul cinnamon & orange m-au facut sa poftesc rau de tot la niste prajituri cu muulta ciocolata, la niste tiramisu si la ora asta chiar nu am de unde lua...

    RăspundețiȘtergere
  12. Superbe sapunurile atat ca aspect, cat si ca ingrediente si efecte.
    Acum am auzit de detergent vostru supa articolul despre detergentii conventionali am cautat sa vad sub ce forma e si ce arome are - mie imi surade ideea cu lamaia - e un miros proaspat si placut.
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc frumos pentru comentarii si aprecieri:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma bucur ca ai dat curs ideii mele cu uleiul de eucalipt. :D
    Dupa cum ziceam, de abia astept sa apara produsul si in magazin :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna Ioana,

    Am vazut ca a aparut untul de corp pe care-l asteptam, Zmeura si vanilie, si vreau sa-mi fac planul de atac :))

    Mi-ai spus cam cand va aparea detergentul, asa ca ai putea sa-mi spui cand vor intra in magazin cele 2 unturi vegetale noi si sapunul nou Olive, Milk and Shea pentru a ma decide cand sa pun comanda?

    RăspundețiȘtergere
  16. @Oana:
    Toate vor fi in magazin pana la jumatatea acestei luni:)

    RăspundețiȘtergere
  17. atunci de abia astept sa pun comanda pe la jumatatea lunii :D

    RăspundețiȘtergere