Stagiu de slabire cu Ivona

V-am mai povestit despre Ivona...Ivona cea cu maini de aur la care ma duc eu la masaj si ma intorc plutind pe norisori:)  

 Ei bine, pentru ca la inceput de an toata lumea parca  are mai multa vointa sa faca sport/sa slabeasca/sa manance mai sanatos (eu de exemplu mi-am propus sa merg la sala de 2 ori pe saptamana :D), Ivona a initiat un stagiu de slabire bazat pe masaj in combinatie cu sport si mancare sanatoasa. Daca sunteti din Constanta si va surade ideea, gasiti mai multe detalii aici  (nu uitati sa aruncati o privire si la galeria foto cu rezultatele de pana acum).



 P.S. Pentru ca la campania de testare a detergentului de rufe v-ati inscris in numar mare (mult mai mare decat ma asteptam, sincer), am decis sa marim numarul de mostre oferite spre testare cu inca 10.
Luni vom anunta rezultatele iar marti expediem mostrele - daca se deblocheaza drumurile pana atunci pentru ca deocamdata suntem inzapeziti:D

Sa aveti un weekend frumos!


3 comentarii:

  1. Buna seara,
    M-ar interesa stagiul Ivonei, ins asunt din Bucuresti.
    Poate recomanda pe cineva similar in Buc?
    Multumesc
    Carjaliu Raluca

    RăspundețiȘtergere
  2. Raluca, eu nu iti pot recomanda pe nimeni din Bucuresti, insa ia legatura cu Ivona poate stie ea pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma mira numarul mare de inscrisi la testare. un astfel de detergent era asteptat demult si acum toate ardem de nerabdare sa incercam minunatia.
    keep up the good work

    RăspundețiȘtergere