Motto-ul saptamanii

Cu mare incantare, azi am "instalat" in atelier o pancarda pentru afisat diverse chestii, biletele, fotografii...nu stiu denumirea exacta a acestui obiect insa eu una ador astfel de pancarde cu poze dragi, insemnari, imagini sau cuvinte care ne inspira asa ca am adus ideea si la noi in atelier, impreuna cu rubrica Motto-ul saptamanii. Ne-am propus sa afisam cate un motto care ne inspira in fiecare saptamana si bineinteles sa il impartasim cu voi:)

Impricinata pancarda si-a gasit un loc confortabil pe un perete galbui si golas (pana acum).


Siiii, motto-ul acestei saptamani (chiar daca e deja joi:D) este "O zi fara un sapun facut e o zi pierduta!" ;)) Foarte de nisa motto-ul nostru, nu-i asa?
 

In perioda asta am facut foarte mult sapun, cam in fiecare zi (si o sa continuam in acelasi ritm inca ceva vreme), pentru ca stocurile s-au imputinat vazand cu ochii iar noi vrem sa avem tot timpul sapunurile voastre preferate disponibile, plus la toamna ne asteapta si doua targuri la care abia asteptam sa participam....de aici si inspiratia pentru motto :D

Gata, am fugit la facut sapun!:P
Va pup!



4 comentarii:

  1. iubim sapunurile voastre!si la noi nu exista nici o zi fara sapun:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumiiim si ne bucuram sa auzim asta:)

    RăspundețiȘtergere
  3. "Pancarta" se numeste Avizier !
    Spor la sapunarit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, m-am gandit si eu initial la avizier insa mi se pare un termen prea...oficial, sa zicem, pentru a denumi o bucata de pluta pe care ne agatam noi nebuniile :) Multumim!

    RăspundețiȘtergere