V for Vintage - our ticket to Paris

Daca, la fel ca si noi, nu ati ajuns inca in carne si oase la Paris, V for Vintage va ofera the next best thing - un weekend cu aer parizian care sa mai topeasca din cei 2.372 de km ce ne despart de iubitul Paris!

V for Vintage - Escapade a Paris este cea de-a noua editie a celui mai iubit targ de moda si cultura vintage la care noi vom participa cu bucurie pentru prima oara, pe 17-18 noiembrie, la Sala Dalles, Bucuresti.



"V for Vintage nu cere, nu te invita, nu te previne, ci te duce direct in inima capitalei lumii modei pentru o escapada scurta si de neuitat: un weekend la Paris! V for Vintage Escapade à Paris are loc in weekendul 17-18 noiembrie 2012 in spatiul generos al Salii Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18).

Numai aici poti gasi vintage autentic, cunoaste designeri romani de haine, bijuterii si accesorii, gusta bunatati sanatoase si incerca cosmetice pentru trup si voie buna. Vizitatorii care completeaza taloanele de participare pot castiga un bilet de avion dus-intors pana la Paris, oferit de Blue Air. Oricand vor, capitala modei le poate sta la varful pantofilor.

V for Vintage aloca intreg etajul Salii Dalles zonei de lounge, de data aceasta denumita Bistro. Aici vom declina toate sensurile cuvantului escapada - o scufundare totala in placerile rezervate de obicei perioadei de vacanta: se pot incerca savuroasele macarons Madame Lucie si bea o ceasca delicioasa de cafea alaturi de un croissant. Biletul de intrate trebuie pastrat bine deoarece numai in baza lui puteti primi un delicios cocktail Chambord si un pahar de Vinul Cavalerului, in limita stocului disponibil."

Biletul de intrare costa 10 lei.

Va asteptam cu drag! :)


4 comentarii:

  1. De aici vin, de la acest targ, unde am gasit Jovis si poate chiar pe tine, Ioana? M-as bucura sa te fi cunoscut, fiindca produsele cumparate de la tine - untul de corp cu mandarina, serumul facial si hidrolatul- sunt intr-adevar exceptionale! M-am abonat la newsletter, desigur m-am "abonat" la produsele Jovis!Mi-ai daruit un balsam de buze reparator minunat, care efectiv mi-a vindecat mici crapaturi in drum spre casa! Sunt sincer incantata de produsele tale, te felicit din toata inima! Sper ca tu erai cea de acolo, fiindca mi-ai placut mult, inspiri incredere, curatenie, simplitate si inteligenta! Iti doresc mult succes in continuare si multa sanatate! Ivona

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Ivona,

    In primul rand multumim pentru vizita. Am fost doua persoane la stand, eu si cu mama mea:)

    Multumes din suflet pentru cuvintele frumoase si ma bucur mult ca produsele Jovis ti-au lasat o impresie buna. Bine ai venit in mica noastra comunitate!

    Cu drag,
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  3. Era mamica ta, Ioana! Citind apoi tot mai mult din blog, am recunoscut-o intr-o poza!O felicit pentru copilul minunat pe care il are!O doamna remarcabila,mi-a lasat o impresie puternica! Intre timp am folosit si celelalte produse si nu-mi vine sa cred!Este o diferenta chiar surprinzatoare intre produsele din comertul nostru (era sa zic socialist...!) si aceste produse. Nu stiu la altii, la mine rezultatele au aparut a doua zi, dar chiar cand le-am folosit imi simteam pielea altfel.Va felicit din toata inima si toate cele bune, cu mult drag, mamei tale si tie! Ivona

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim mult, Ivona! Cuvintele si aprecierea ta ne-au facut ziua mai buna si mai frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere