Un concurs si...Sarbatori fericite!

Dragii nostri,
Acum in prag de sarbatori, cand, iata, a mai trecut un an de cand ne sunteti alaturi si ne sustineti, vrem sa va uram din suflet zile pline bucurie, dragoste si caldura, sa va fericiti alaturi de cei dragi, sa va imbratisati bunicii, copiii, parintii si prietenii, sa petreceti Craciunul in cea mai calda atmosfera si cu cele mai bune sarmale, sa beti vin fiert, sa va jucati in zapada, sa impartiti zambete si bucurii, sa primiti si sa oferiti cadouri alese cu drag, sa impodobiti brazi si sa va veseliti in jurul lor, sa va amintiti de copilarie, sa va distrati si sa va bucurati!

Sarbatori fericite!

Si ca sa respectam "traditia" impusa de calendarul promotiilor conform caruia in fiecare saptamana din decembrie vom organiza cate un concurs, pentru saptamana aceasta v-am pregatit ceva special. 

Puteti castiga un set alcatuit dintr-un ulei de argan organic, un sapun natural Morcov & Catina, unul dintre cele mai apreciate produse ale noastre si best seller-ul lunii Decembrie, si cartea Retete cosmetice naturiste de Stephanie Tourles, unde sunt  adunate peste 100 de retete pe care le puteti prepara singuri acasa. Va recomandam cu drag aceasta carte, noi o avem deja in biblioteca si de aici ne-a si venit ideea ca pentru un impatimit al cosmeticelor naturale si handmade este un must have!

Pentru a putea castiga acestea produse va invitam pe pagina noastra de facebook (click) unde puteti afla mai mult detalii despre participarea la concurs.

Sarbatori fericite inca o data si va asteptam in numar cat mai mare sa participati la concursul nostru!


2 comentarii:

  1. Doamne, de as putea intoarce zilele copilariei si de as putea aduce cateva persoane inapoi, ar fi o fericire completa! Multumim de urari, vi le intorc insutit, sa aveti acelasi tonus irezistibil si aceeasi putere de a va bucura de ceea ce faceti si in anul ce va veni. sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti o nominalizare aici http://nimicurifantezii.blogspot.ro/2012/12/blog-of-year-2012.html . Sa ne vedem cu bine si la anul!

    RăspundețiȘtergere