Februarie, luna iubirii - idei de cadouri handmade si DIY pentru Ziua Indragostitilor!

Ce repede trece timpul! Iata-ne deja in februarie, in prag de Valentine's Day si Dragobete, cu inimioare, baloane si ursuleti cu "i love u" rasariti ca ciupercile dupa ploaie. E clar, februarie este luna iubirii si desi teoretic nu avem nevoie de o zi anuma pentru a o sarbatori, parca nu strica o ocazia in plus de a-i spune celui drag cat de mult inseama pentru noi, nu-i asa?

Indiferent ca preferati sa sarbatoriti Valentine's Day sau Dragobetele nostru, sau poate amandoua, noi avem cateva sugestii de cadouri de care va puteti bucura in doi

 DIY - Inimioare hidratante pentru masaj si sare de baie aromata


Ce-ati zice daca i-ati servi iubitului o portie cu asemenea bunatati? Ingredientele perfecte pentru o baie romantica in doi, urmata de un masaj aromat, le puteti prepara chiar voi foarte simplu acasa!

Inimioare hidratante pentru masaj (unt de corp solid)

Aveti nevoie de: 
40 g unt de cacao nerafinat 
40 g unt de shea nerafinat 
15 g ulei de cocos virgin 
5 g ceara de albine
boboci sau petale de trandafir

Ingredientele se topesc pe baie de abur dupa care compozitia se toarna in forme de inimioara (gasiti astfel de forme la magazinele de arts & crafts). Cand s-a mai intarit un pic puteti adauga deasupra bobocii de trandafir (gasiti la Plafar) sau petalele; daca faceti acest lucru imediat dupa turnare, florile se vor scufunda.

Pentru a se intari mai repede, puteti baga forma la frigider sau chiar congelator; in 5-10 minute inimioarele se vor intari si le veti putea scoate cu usurinta din forma.


De folosit, se folosesc foarte usor! Trebuie doar sa le plimbati pe pielea voastra (sau a iubitului) iar unturile vegetale din compozitie se vor topi la caldura corpului transformandu-se intr-un ulei hranitor si parfumat gurmand a ciocolata.

Sare de baie parfumata

Aveti nevoie de:
♥ sare de mare/sare de Himalaya
♥boboci/petale de trandafir, flori de lavanda
♥uleiuri esentiale

Eu am ales sarea de Himalaya deoarece are nuante de roz si se potriveste mai bine tematicii insa puteti alege si o sare de mare simpla sau o combinatie din cele doua. Adaugati florile si uleiul esential preferat, amestecati bine si depozitati intr-un borcanel decorat frumos sau chiar saculeti legati cu panglica colorata. Pe blogul Totul despre aromaterapie aflam ca uleiuri esentiale afrodisiace sunt piperul, cedrul, salvia, iasomia, cuişoarele, portocala, ylang-ylang, neroli, pin, trandafir, santal, vetiver şi patchouli.

O alta idee DIY este reprezentata de bath melts, bombite hidratante pentru bai luxuriante! Citeste articolul cum se prepara bath melts-urile (click).

Daca nu sunteti prea indemanatici de fel si nu va incumetati sa puneti in practica ideile noastre DIY, have no fear, avem cateva sugestii si pentru voi - cadouri deosebite, handmade, gata de cumparat.

Handmade - idei de cadouri pentru Valentine's Day si Dragobete

 
In magazinul nostru puteti gasi 1. Sapun natural cu trandafir Secret Rose Garden, 2. Apa florala parfumata de trandafir, 3. Unt hidratant pentr corp cu Zmeura & Vanilie, dar si multe alte produse care va asteapta sa le descoperiti! 

Psst! Planuim niste reduceri si oferte speciale pentru Valentine's Day si Dragobete! Daca vrei sa fii sigur ca nu le ratezi te invitam sa te abonezi la newsletterul nostru aici.


Speram sa va fie de folos ideile noastre! Voi ce cadouri planuiti sa le luati iubitilor vostri?

Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui si prietenilor tai!

4 comentarii:

  1. Superbe inimioarele!
    O retete de incercat!iti multumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac, Natalia! Sper sa le incerci si sa le folosesti cu drag, sunt chiar simplu de preparat si bune de oferit cadou de ziua indragostitilor sau martisor :)

      Ștergere
  2. Multumim Ioana,eu deja am facut inimioare dar fara ceara...Sarea de baie o fac dimineata.Pupici si...o luna plina de iubire :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte ok si fara ceara. Mie totusi imi place sa pun putin pentru ca se intaresc mai repede asa...sunt nerabdatoare de fel:D O luna si un an intreg plin de iubire si tie!

      Ștergere