Targurile primaverii 2013 - V for Vintage & Raw Generation Expo

La jumatatea lunii aprilie abia asteptam sa ne intalnim la V for Vintage, cel mai cunoscut targ de cultura vintage si design romanesc, ajuns deja la a zecea editie in cinci ani de activitate! V for Vintage - Celebrate TEN, dupa cum ii spune si numele, este dedicat sarbatoririi celor zece editii de pana acum si se anunta a fi de neuitat, cu peste 100 de expozanti, o sectiune noua - V for Vintage for Men, reduceri si, ca de obicei, o multime de creatii deosebite.

13-14 aprilie 2013, Sala Dalles, Bucuresti
Intrare: 10 Ron
Dress code: stralucitor/de sarbatoare


Dupa Paste, pe 12 mai, vrem sa ne intalnim cu voi la Raw Generation Expo editia VI, binecunoscutul targ dedicat unui stil de viata cat mai sanatos si alimentatiei raw vegane. Va vor astepta o multime de participanti cu preparate raw food, legume si fructe proaspete, aparatura pentru gatitul raw, cosmetice si detergenti naturali, vor fi demonstratii si degustari culinare, prelegeri pe diverse teme asociate unui stil de viata sanatos, o tombola & more.

12 mai 2013, Rin Grand Hotel, Bucuresti
Intrare: 10 Ron



 Le multumim organizatorilor pentru ca ne-au selectat ca si participanti si la aceste editii si pentru ca ne ofera oportunitatea de a fi mai aproape de voi si a va cunoaste mai bine :)

Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui si prietenilor tai!

Un comentariu:

  1. Sunt convinsa ca multe bucurestence te asteapta cu drag la noi :-)
    Anita Rosu

    RăspundețiȘtergere