Cum a fost la "Art Boutique" Sibiu

Cum a fost la "Art Boutique" Sibiu? Superb! Atmosfera, produsele, oamenii...LOCUL!:D
Mi-a placut foarte mult faptul ca participantii au fost atent selectionati astfel incat nu gaseai doua stamduri cu produse asemanatoare, chiar daca aveau acelasi "profil", bijuterii spre exemplu: unele erau din ceramica, altele pictate, altele din lemn, altele din argint si pietre semipretioase, altele din textile si tot asa.

Dar la targ s-au gasit de toate: bijuteii, genti, superbe obiecte din sticla pictate/decorate, haine create cu mult gust, accesorii din piele, agende si jurnale handmade, cutiute de comori, oglinzi, vestimentatie traditionala, jucarii si accesorii pentru copii, cosmetice, lumanari, practic de toate.

Am strans muuulte carti de vizita si pentru ca merita sa vedeti si voi minunatiile, voi posta aici site-urile. Poze, as fi vrut sa le pun pe toate, insa am ales cu greu doar cateva cu produse dupa care m-am topit:D




Raftul galben cu flori de cires este de la standul cu jucarii si accesorii pentru copii numit "2 pusti", stand dupa care mi s-au scurs ochii tot targul. Promit ca atunci cand voi avea copii numai chestii din astea le voi lua...iar raftul, aah raftul, il ador, mi l-as pune si eu in camera.












O geanta grozava purtata de o doamna grozava la al carei stand am gasit si colierul superb de mai jos. Zona Quilt -accesorii textile-

















Aici aveti niste
hainute adorabile de la CandyGirl.








Urmeaza cercei din ceramica superb pictati de Elena Gheara
si veselele noastre organizatoare Diana si Ana.

Mi-a placut mult si copacul cu gentute de la IlGattinoFiorellino.



Dupa ce am vazut cerceii astia mi-am propus sa ies si eu la cules de ghinde:D Ii ador!






O gentuta din piele cu aer vintage de la African Shop.



Iar aici, va vine sa credeti sau nu, avem lumanari. Da, lumanari nu prajituri cum crezusem eu si celelalte vecine cu standul Laurei initial, ca sunt prajituri. Si chiar ne bucuram ca ave ce degusta:)) Pe mine m-au impresionat tare mult aceste minunatii, mi-am luat cateva si mi se par ideala drept marturii la nunti sau botezuri.

Inca o data standul 2pusti, in ansamblu.

Iar acum, la final doua dintre produsele de care efectiv m-am indragostit! Gentuta cu chinezoaica: m-a fascinat la ea contrastul dintre conservatorismul si traditionalul exprimat de personaj si culorile "turbate" ale fundalului. Este realizata de Dora de la Zona Quilt.

Si sticla decorativa ataaat de romantica facuta de Oana -Glass by Oana-. Ea a fost o draguta si fiindca a observat cum ma hlizeam si cum mi se scurgeau ochii dupa sticla aia mi-a facut-o cadou. Merci inca o data!

Sper ca v-au placut cele cateva poze insa daca vreti sa va desfatati si cu alte produse minunate, inafara de site-urile deja mentionate mai sus mai listez cateva:
RamoChopp Hand-Made nijte bijuterii altfel, atata va spun;)
Comorile Ancutei -obiecte pictate manual, potrivite pentru cadouri deosebite.
Miruna Caminescu - super bijuterii din care eu chiar am cumparat ceva cu adevarat deosebit.
Irenne- creatii vestimentare si arta digitala.
Farmest -handmade creative
My artbooks -agende/jurnale facute manual
Natasha -genti, portmonee, posete, podoabe
Elena Mazare - creator de moda
Made in Brasov - bijuterii superbe cu care ma mandresc si eu acum:D

Sper ca nu am uitat pe cineva iar daca am uitat puteti sa ma trageti de maneca...probabil am pierdut pe undeva cartea de vizita.



4 comentarii:

  1. wow....mult mai tare decat orice am vazut pana acum in Constanta...suuupeeer!! glad to have you back >:D<


    Andreea :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de fain trebuie sa fi fost! Toate arata atat de bine, mai ales cosmeticele si hainutele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. hei, daca esti interesata, va fi un targ handmade in tulcea. detalii pe www.facutdemana.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut!

    Ce bucurie sa descopar articolul tau! Te asteptam din nou, 13-15 august 2010. Piata Mica, Sibiu! Eveniment ce se desfasoara in aer liber, in paralel cu Artmania. O sa fie super!

    Diana

    RăspundețiȘtergere