Tag - accesorii preferate

Circula de cateva zile printre bloguri un tag interesant, top 10 accesorii preferate, si cum eu+accesorii=love , nu am putut sa nu il preiau si sa va plictisesc un pic cu preferatele mele. Sorry, can't help it!:D
Nu sunt neaparat aranjate sub forma unui "top"...imi plac toate:)

Ceasul meu superb Claude Bernard, accesoriu nelipsit, primit cadou de la parinti cand am implinit 18 ani. Imi place enorm, se potriveste perfect stilului meu...il iubesc!:)
Ceasul acesta este grozav! Este un ceas, mecanic, vintage, cu forma unui glob de cristal prin care se vede atat cadranul cu limbile ceasului cat si mecanismul functionand...asta daca il intorci. Are atasat un lantug astfel incat il port ca pandativ...ca majoritatea bijuteriilor prezentate aici, si ceasul acesta a fost dragostea la prima vedere...nu conta ca nu prea aveam bani si toate cele, l-am vazut, mi-a placut l-am cumparat...de la un targ:)
Cand eram mai micuta, colectionam fosile...si acum ma mai pasioneaza chestia asta si obisnuiesc sa car acasa pietroaie cu amoniti fosilizati pe ele asa ca nu e de mirare ca acest colier a fost dragoste la prima vedere. Este un amonit natural fosilizat, prins in argint...un vis devenit realitate pentru mine!
Setul acesta din argint si sidef alb este primit cadou de la parinti de ziua mea...bineinteles, eu l-am ales. Imi plac foarte mult argintul (nu port nimic din aur) si sideful iar setul acesta este combinatia perfecta, potrivita pentru orice tinuta.
O port in fiecare zi, la orice tinuta, indiferent daca stau in casa sau ies pe undeva. Niciodata nu am obisnuit sa port matanii insa aceasta este ceva special, luata anul acesta dintr-un loc foarte special care m-a impresionat profund. Ma face sa ma simt in siguranta.

Inelul l-am primit cadou de la mama...pentru ca ei nu ii venea, asta dupa ce l-a primit si ea cadou de la cineva:D Ador sideful!
Brocuta asta testoasa este ceva foarte special pentru mine...este un martisor primit in clasa I pe care il port in fiecare an de atunci, indiferent ce alte chestii mai primesc. This is the one for me, nu exista 1 martie fara acest martisor.
Cercelusii din imagine au fost dragoste la prima vedere. I-am capatat la targul de la Sibiu la care am fost anul acesta in mai...mi se par fantastici, deosebiti, munciti cu migala si fabulosi agatati de urechile mele!
Setul de inimioare din kiwi jasper l-am cumparat tot de la un targ la care am participat, dupa ce la targul anterior mi s-au scurs ochii dupa el dar nu am indraznit sa-l cumpar. Concluzie? Mergeti dupa primul instinct cand vine vorba de bijuterii...la mine asta functioneaza cel putin.
Asta a fost accesoriul nelipsit pentru mine in lunile de vara. Are functie dubla, brosa sau clama asa ca l-am purtat intens, agatat in par cand mergeam la plaja, prins de tot felul de tinute varatice...ce pot spune, m-a inveselit tot timpul! Si da, e cumparat tot de la un targ:D
Asta a fost! Daca preia cineva tagul, as aprecia daca ati putea lasa un comentariu la aceasta postare...nu de alta, dar vreau sa vad si eu:D
V-am pupat!

2 comentarii:

  1. Cel mai mult imi plac cele doua ceasuri,desi nu port, si setul turquoise.
    Ieri mi-am achizitionat si eu in sfarsit 3 brose-clama,stiu ca se poarta de ceva vreme dar nu stiu ce ma oprise pana acum...cred ca faptul ca nu prea am curaj sa le pun in par si nu ma gandisem ca de fapt sunt multifunctionale.Mi-am luat bej,coral stins-piersica,si blue navy.
    Am raspuns si eu azi acestui tag,sub forma unui update la o postare facuta pe vremea cand colectia era mai mica.
    http://colourmeprettyamo.blogspot.com/2010/09/tag-accesorii-preferate-update-my.html
    Majoritatea fetelor au raspuns deja de saptamana trecuta,check them out.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ramona:
    Well, ceasurile...am o "chestie" pentru ele:)
    Merci de update! Din cate am vazut ai o colectie impresionata de cercei...am ochit multe perechi superbe...si o bratara, cea verde cu maro.
    Te-am pupat!

    RăspundețiȘtergere