Guest Post by you!

Azi mi-a venit o idee care sper sa va placa. Vreau sa va implic si pe voi, cititorii, in dezvoltarea continua a blogului si m-am gandit sa fac acest lucru printr-o postare speciala, o data pe saptamana, o postare scrisa de voi, mai bine zis un guest-post. 

Asadar, cine vrea poate sa ne impartaseasca experientele proprii in prepararea cosmeticelor, retete folosite de voi (scrub-uri, masti, creme, balsamuri, sapunuri si tot ce mai vreti voi), pareri despre ingredientele naturale sub forma unor efecte resimtite pe propria piele, idei eco, idei pentru casa si gospoadarie, articole privind unele ingrediente periculoase din cosmeticele clasice, practic orice se poate incadra intr-una din urmatoarele rubrici existente pe blog:

Homemade beauty (retete cosmetice folosite de voi) 
Gospodarie 
Convertirea la eco-lifestyle 
De ce sa alegem natural?
    Bineinteles, articolele trebuie sa fie originale, scrise de voi, in nici un caz preluate de pe alte bloguri sau site-uri, lucru valabil si in cazul retetelor. 
    Articolele trebui insotite de fotografii clare si explicatii bine punctate.

    Daca vreti, putem propune in fiecare saptamana cate o tema care sa fie abordata de cei care doresc sa fie autorii unui guest-post. Sau sa lasam libertate totala? Ce parere aveti?

    O data pe luna sau o data la doua luni (inca nu m-am hotarat) vom supune la vot guest-post-urile care se presupune ca se vor strange in acest timp iar persoana cu cel mai mare numar de voturi din partea voastra va putea sa isi aleaga 3 produse din shop, gratuit.

    Da, sunt tare darnica in ultima perioada....poate pentru ca simt prematur mirosul sarbatorilor de iarna, poate pentru ca luna aceasta urmeaza ca blogul sa implineasca un an iar la scurt timp dupa va veni si ziua mea sau poate pentru ca pur si simplu simt nevoia sa va multumesc voua, citiorii si clientii Jovis Homemade Beauty, ca ma ajutati sa continui, ca impartasiti si altora dragostea pentru o viata sanatoasa, ca ati reusit sa creati o micuta comunitate de oameni pasionati de natura, sanatate si frumos:)

    Ei bine, cum vi se pare ideea? V-ar tenta sa fiti autorii unor articole pe blog? 
    Eu sper ca da deorece va  astept nerabdatoare articolele pe mail, alaturi de o poza a voastra:)

    4 comentarii:

    1. eu cred ca o sa ma bag, in limita timpului disponibil, la "Convertirea la eco lifestyle", ca doar MN'ul m-a invatat atatea, nu?? si e pe sufletul meu rubrica asta :D
      sper sa am si timpul necesar...dar voi incerca...:D

      da, ai ghicit, aceeasi Andreea :D

      RăspundețiȘtergere
    2. Mi se pare o idee faina. :D
      Propun si o rubrica in care sa se scrie si despre experimentele esuate, ca sa invatam mai multe.

      RăspundețiȘtergere
    3. Mi-ar placea sa scriu si eu ceva :) Foarte draguta ideea :)

      RăspundețiȘtergere