Concurs de sfarsit de an:)

Hello! Anyone out there?:)
Ziceam eu astazi pe facebook (pe la ora 4 a.m. :D), de un concurs, asa ca de sfarsit de an. Ideea e urmatoarea, va trebui sa imi spuneti pe pagina de facebook Jovis Homemade Beauty un scop pe care vi-l propuneti pentru 2011, ca de exemplu : vreau sa ma las de fumat, sa imi fac 5 prieteni noi, sa vizitez o tara straina, sa iau nu stiu ce bursa, scopuri concrete deci, nu "fericire si sanatate pentru mine si cei dragi"...nu ca  nu ar fi si asta important, dar nu reprezinta ceva pentru care poti depune efort, nu e un scop in sine:)

Asadar, inscrieti-va ca fani ai paginii de facebook Jovis (adica dati un like), pe care o gasiti in bara laterala ("Find us on Facebook), si acolo, la rubrica "Discussions", scrieti-mi un scop al vostru pentru 2011.

Vor fi trei castigatori care vor primi cate un set format dintr-un calendar de birou personalizat Jovis Homemade Beauty si 3 sapunuri naturale la alegere, in functie de stocul disponibil.

Calendarul arata cam asa:) Fiecare luna are atasata o imagine cu cate un produs Jovis Homemade Beauty, numai bun de folosit in luna respectiva. De exemplu, lunii ianuarie ii corespunde sapunul anticelulitic, ca sa dati jos celulita acumulata dupa sarbatori:)) Not funny, i know!:P
Ce sa-i faci, vreau sa fiu alaturi de voi tot anul:)



Puteti scrie mai multe comentarii pe FB daca va vin idei si vreti sa ne impartasiti si noua din viitoarele voastre realizari pentru 2011, veti fi luati in considerare o singura data:) Dar asta nu inseamna ca nu sunt curioasa sa citesc mai multe despre voi asa ca, lasati cale libera condeiului:P

Va puteti inscrie la concurs pana pe 1 ianuarie 2011 , ora 24:)

6 comentarii:

  1. Merci de participare:D Pe tine nu poate sa te astepte in 2011 decat o nunta, o casa, si un bebe:D Si iti tin pumnii pentru asta;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu... Super concurs :)
    In 2011 iti doresc sa ai parte de mult mai multa activitate decat in 2010 si sa fie toate asa cum iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Alexa: Multumesc mult pentru urare:) sa ai parte de un an nou fericit, optimist, vesel, ambitios si hotarat, care va aduce, bineinteles, multe realizari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine zici ..hotarat!:) mi se pare infinit de greu sa fii hotarat:) Este o responsabilitate imensa sa ne luam viata in maini si sa decidem ce vrem sa facem cu ea..Multumesc din suflet pentru ce mi-ai spus pe blog (chiar nu credeam ca merit atat de multa apreciere)!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi frumos pentru pemiul de nceput de an.Azi, dupa testare :) am facut si un post la mine pe blog: http://laurita-dana.blogspot.com/2011/01/jovis-homemade-beauty.html
    Felicitari inca o data!


    cele bune

    RăspundețiȘtergere