Good bye 2010, here i come 2011

De cateva zile am vazut ca "my fellow bloggers" au tot dat curs unei lepse/tag foarte interesante, in tema cu perioada de acum, si anume, cum a fost anul care tocmai a trecut, din punct de vedere blogger-istic vorbind, si ce asteptari avem de la anul ce vine. Da, stiu ca ar mai trebui sa astept vreo doua zile cu raspunsul la intrebarile astea, dar nu prea am rabdare pana atunci:D

Asadar
2010 a adus cu el...
...lansarea oficiala a blogului (l-am inceput eu in noiembrie 2009 dar prezentata lumii a fost abia la inceputul lui 2010) 
...primele vorbe de multumire primite cu un zambet pana la urechi si o inima pompand de fericire
...emotii...o sa le placa, n-o sa le placa?
...multe cunostinte si amici noi
...interactiune, glumite, intrevederi
...primul targ handmade la care am participat...apoi al doilea, al treilea s.a.m.d.
...*am vazut ca majoritatea fetelor care au raspuns la aceasta leapsa s-au mandrit in 2010 cu statistici, vizitatori unici, pozitii in diverse top-uri etc insa, sincera sa fiu, pe mine nu prea m-au interesat lucrurile astea mai deloc. Recent mi-am adaugat si eu pe blog niste "buttons" pentru diverse statistici insa nu cred ca am intrat de doua ori pana acum sa verific cum stau lucrurile:)
...inchegarea unei mici comunitati de pasionate de beauty, natura, handmade si frumos
...diverse concursuri si giveaway-uri
...o groaza multumiri si pareri de bine din partea celor care au folosit produsele noastre

hmm...ce-a mai adus cu el 2010? Aha...
...foarte multa munca dar si satisfactii pe masura
...idei noi si indraznete pentru viitor, cladite pe ceea ce am realizat deja pana acum
...Jovis Homemade Beauty ne-a adus mai aproape unul de celalalt , in mica mea familie
...munca depusa pentru Jovis Homemade Beauty per total mi-a aratat ce persoane imi pot fi alaturi si la bine si la greu si pe cine merita sa pastrez in viata mea
...sarbatorile de acum mi-au aratat cate prietenii s-au format prin intermediul acestui blog; am primit si daruit cadouri, urari si zambete:)

Va multumesc din suflet pentru toate astea!

Blogul asta si tot ceea ce inseamna Jovis Homemade Beauty sunt extrem de pretioase pentru mine. Marca Jovis Homemade Beauty este "copilul" meu iar blogul marcheaza fiecare pas minuscul pe care l-a facut de-a lungul acestui an, de la stadiul de pasiune rebela pusa in practica in momente de plictiseala, pana la ceea ce a devenit acum, o mica afacere  nascuta din pura placere si facuta cu mult mai multa pasiune decat acum un an, 
care se va concretiza la inceputul noului an prin lansarea propriului magazin online, alaturi de mai multe colaborari cu magazine atat din mediul online, cat si din diverse orase din tara.

Dar stai asa, ca intram deja in 2011:D

2011 deci, sper sa aduca...
...deschiderea propriului magazin online pe care o planificasem pentru inceputul lui ianuarie, insa avand in vedere ca o sa fiu destul de ocupata cu diverse proiecte la facultate, invatat, colocvii si examene, am preferat sa o aman pana la jumatatea lui ferbruarie, ceea ce inseamna o lansare a magazinului la inceputul lui martie. Hai ca nu mai e chiar asa mult, nu?
...colaborari cu diverse magazine (doua s-au concretizat deja, cateva sunt in discutie)
...aceeasi deschidere din partea voastra cu privire la produsele de ingrijire naturale
...mai multi cititori/adepti/sustinatori
...mai multa interactiune (de asta am facut si pagina de Facebook acum, are foarte multe facilitati pentru comunicare)
...minim 10 prieteni noi prin intermediul acestui blog
...mai mult timp dedicat blogului propriu-zis (postari mai dese, comentarii, concursuri etc)
*Si ca tot vorbeam de vise in postarea trecuta, eu si mama mea am pus cap la cap o idee foarte idrazneata pentru 2011, grozava, minunata, super-fantastica...destul de greu de realizat dar care ne-ar bucura sufletele enorm. O sa va spun insa la timpul potrivit:)...si o sa va cer si ajutorul:D
...produse noi pe care le am deja proiectate, realizate, incercate...dar mai asteptam, toate la timpul lor ca sa evitam aglomerarea, nu?
...vreau sa vorbesc mai mult cu voi iar in acest scop mi se par foarte utile "discutiile" care pot fi initiate pe pagina de facebook (de asemenea, promit solemn ca o sa imi pun si la Constanta, unde stau in chirie, internet care sa mearga decent si cu ocazia asta, mai promit sa imi verific mail-ul zilnic:D)
...aaa, si VREAU  sa fiu mult mult mult mai organizata ca sa nu ma mai plang ca Jovis Homemade Beauty imi ocupa tot timpul, si Ioana inceteaza sa mai existe:)) Stiu sigur ca organizarea e cheia si chiar acum o sa pun pe hartie "planul":P

Uff, si cate ar mai fi de facut in 2011. Iar asta e doar partea cu Jovis Homemade Beauty...ca mai am si dorinte personale, dar asta o lasam pentru mai incolo, in ajun de Anul Nou:)

Si cam asta a fost cu 2010 si 2011. Vreau sa va multumesc inca o data ca mi-ati fost alaturi in acest an, va pup si va imbratisez cu drag!

P.S. Maine organizam un concurs de sfarsit de an...cu premii deosebite:)

P.S. 2. Poate ati observat si voi, nu stiu, ca de la o vreme sunt cam ambramburalistica in exprimare adica ba folosesc persoana I singural, ba persoana I plural. Nu, nu imi dezvolt a doua personalitate malefica ce incearca sa puna stapanire pe acest blog:)) Chestia e ca, fata de acum un an cand desfasuram toata aceasta activitatea singura, acum Jovis Homemade Beauty este intretinut de actvitatea sustinuta a mai multe persoane care mi s-au alaturat si parca ma trage constiinta de maneca atunci cand imi vine sa zic "eu fac, eu dreg"...de fapt "noi facem si noi dregem":) desi postarea este scrisa de mine, iar persoana I sg este greu de scos dintr-o narcisista:)) Thank you, guys!:*
Si cu asta chiar am incheiat:P

8 comentarii:

  1. Iti doresc ca in 2011 sa ti se indeplineasca toate dorintele si proiectele...si sa ne faci cat mai multe surprize fiindca acum chiar nu stiu cum m-as putea descurca fara superbele si minunatele tale sapunuri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Eu am o nelamurire, am inteles bine ca putem gasi produsele tot timpul in Tom Carrefour (si eu sunt tot din cta)? Daca da, te rog spune-mi unde e mai exact si daca e deschis.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta ca 2011 sa-ti aduca tot ce iti doresti ! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place ceea ce faci..ma bucur ca te/am descoperit..sa ai spor si un an nou cu ceea ce iti doresti :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Thank you, girls:) Va pup si va imbratisez cu drag!

    @Mihaela: In Tom Carrefour s-a desfasurat doar un targ handmade pe perioada catorva zile. Acum poti gasi sapunurile la Carturesti City Mall sau la Handmade Land, vis-a-vis de oraselul copiilor din centru:) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ioana, am citit aici multa pasiune, multa fericire, lumina si visare si ambitie (10 prieteni, noi, asta e cel mai indraznet scop!) Te pup:*!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti doresc din inima numai realizari si impliniri.
    Mi-ar placea ca in noul an sa creezi o crema magica si pentru tenul gras predispus la acnee, un sampon lichid, nu solid, o crema cu factor de protectie, o crema pentru picioare obosite...sper ca nu te superi pe mine ca ti-am sugerat unele lucururi. Pupici ai un an nou asa cum ti-l doresti.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Oana: Merci mult de tot pentru urari si pentru sugestiile interesante...o sa ma gandesc si la realizarea lor anul acesta:) Pupici!

    @Alexxa: Merci:) Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere