Ulei de corp, saculeti parfumati si sacose de panza...

...acestea sunt cateva produse noi pe care le-am adaugat astazi in magazin. 


Uleiul de corp este facut pe baza de ulei de migdale dulci si ulei de caise, imbogatite cu uleiuri esentiale pentru un parfum deosebit si proprietati aromaterapeutice. Toate ingredientele sunt 100% naturale, evident:) Eu folosesc acum unul cu anason si portocala si trebuie sa va marturisesc ca ma uleiez mult mai des decat as avea nevoie...doar asa, ca sa miros frumos, sa ma simt bine si pentru senzatia de piele de matase de dupa...love it! Uleiurile de corp le gasiti aici.



Saculetii parfumati sunt, ei bine....foarte parfumati! :)) Adevarul este ca, fara modestie, miros absolut minunat si as sta toata ziua cu nasul in ei. Ii puteti folosi pentru camera, pentru masina sau, varianta mea preferata, in dulapul cu haine, in locul acelor odioase odorizante sintetice care pur si simplu va intoxica. Avem in trei variante: lavanda & musetel, cafea condimentata (cafea, scortisoara, portocala si anason - miros diviiin) si ierburi aromate (menta, salvie, busuioc, cimbru) si le gasiti pe toate aici.


Last but not least, de acum avem si sacose din panza de bumbac organic, pictate manual, bune pentru cumparaturi, plimbari sau orice vreti voi. Despre ele am ceva mai multe de povestit.
 Sacosele sunt facute in cadrul proiectului Sacosa de panza al ONG-ulul Viitor plus. Iata cateva cuvinte preluate de pe site-ul lor.

 "  "Sacoşa de pânză este atât o încercare de împrietenire cu mediul înconjurător, cât şi o încercare de integrare socială şi pregătire profesională pentru persoane aflate în mare dificultate. În atelierul social "Sacoşa de pânză" sunt produse sacoşe din material textil natural cu scopul de a oferi populaţiei o alternativă eco la pungile de plastic şi de hârtie.

     Proiectul a fost creat astfel încât să înglobeze principiile dezvoltării durabile: sunt folosite resurse locale, bio sau naturale, aducem beneficii sferei sociale (angajaţii sunt pesoane aflate în mare dificultate), avem un mesaj educaţional, iar proiectul urmăreşte să atingă anumiţi indicatori economici. "Sacoşa de pânză"a luat naştere într-un atelier social mic, cu 3 maşini de cusut şi 3 angajate- persoane aflate în dificultate, care au nevoie de ajutor in incercarea lor de integrare socio-profesională. 
"



Deci aceste sacose sunt mai mult decat par la prima vedere...sunt o alegere de a promova niste valori pozitive, o alegere pentru un mediu curat si pentru o dezvoltare durabila.
Daca cei de la Sacosa de panza le-au confectionat, noi ne-am ocupat cu personalizarea lor si le-am pictat manual, cu vopseluri pe baza de apa, in culori vesele care sa aduca zambetul pe fata celui care le privesc. Fiecare model este unic si le gasiti pe toate aici.

Cam astea ar fi noutatile pentru moment si pe acestea le-am avut si la Targul Raw Generation.
Initial, pe langa uleiurile de corp imi propusesem sa aduc si niste unturi de corp absolut fabuloase, insa cum legile lui Murphy sunt cate se poate de reale, unele ingrediente esentiale pentru prepararea lor nu au ajuns la timp astfel incat nu au putut fi gata pentru targ. Oricum, pana la sfarsitul acestei luni voi adauga in magazin si unturile de corp iar apoi vom continua cu noi produse pana spre sarbatori.

Maine va povestesc pe indelete cum a fost la targul de duminica, poimaine va dau cateva informatii utile despre uleiurile vegetale si raspoimaine punem lumina pe cateva ingrediente cosmetice extraordinare din frumoasa noastra tara...sau cel putin asta e planul. Sa vedem daca ma tin de el:)

Hugs

2 comentarii:

  1. Nu cred ca te-am mai felicitat pana acum pentru tot ce inseamna Jovis (look, produse, calitate, blog, site) dar o fac acum.
    Daca as fi avut o pasiune cel putin egala cu a ta pentru tot ce inseamna aceasta industrie homemade (si daca m-as fi priceput, si daca as fi avut indemanare/rabdare etc), fix la fel as fi vrut sa arate totul!

    Magazinul online imi place tare mult si e usor de folosit.

    Si ca sa fiu on-topic: sunt atat de dragute sacoselele...:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Katyna, iti multumesc tare mult pentru vorbele frumoase:) Ma bucur ca iti place Jovis, cu tot ceea ce inseamna asta...inseamna enorm pt mine...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere