Let's take a look back

 Pentru azi m-am gandit sa va arat in imagini cum a inceput ideea de Jovis Homemade Beauty si cum a evoluat pana la ceea ce stiti cu totii astzi, ce transformari au suferit produsele de-a lungul timpului...

Mai jos aveti primul produs mesterit de mine, proaspat "branduit" cu marca Jovis. Era un balsam de buze cu miere, iar succesul pe care l-a avut printre colege si prietene m-a indemnat sa imbogatesc gama cu unul cu ciocolata si unul cu fragi. Deci balsamul asta a fost piatra de temelie:)
 Dupa aia m-am axat mai mult pe sapunuri. Aici sunt primele tipuri de sapunuri, care ulterior au suferit o multime de modificari, le-am mai eliminat, am mai creat altele, pana la gama complexa pe care o avem azi:) In poza se vede un sapun cu portocale (cel cu pete portocalii) si unul cu scortisoara (cel maro), pe care apoi le-am combinat in actualul "Scortisoara & Portocala"; sapunul acela galben verzui din fata este precursoul lui "En Provence" - asta a fost primul lui stadiu,  doar cu ovaz si miere. Sapunul gri este singurul sapun care a ramas nemodificat ca si reteta de cand l-am creat si este in continuare unul dintre cele mai bine vandute sapunuri ale noastre - iata editia vintage a lui "SOS Cellulite"!
  Sapunul cu portocale - una din jumatatile lui Scortisoara & Portocala de astazi.
 Se vede ca in timp a crescut si calitatea imaginilor de prezentare, nu?:))
 Vintage "SOS Cellulite"
 Aici este o imagine de la primul targ la care am participat. Am venit cu un "roll-up" mai original:D

Mai jos aveti "Scortisoara & Portocala"...se observa si modalitatea de impachetare a sapunurilor:)
 Bunatati din stup - formula neschimbata de cand l-am creat...in continuare, unul dintre cele mai bine vandute produse. Nu stiu cum se face, dar sapunul asta are o personalitate tare puternica si se incapataneaza sa iasa de fiecare data un pic diferit...ca aspect:)
 Aici il vedeti pe Tobi (alintat Tobitz) al meu, vizibil deranjat de fosneala mea prin gradina in timp ce faceam poze sapunurilor...ii stricasem somnul de dupa amiaza;))
 Niste "Scortisoara & Portocala" la maturat..se observa ca am mai lucrat la aspect:)
 "Exfoliere delicata" pe vremea aceea, cu cereale macinate - am vrut la un moment dat sa renunt la sapunul acesta insa pentru ca Ramonei ii placea, l-am pastrat in gama, si bine am facut pentru ca un pic mai tarziu l-am reinventat sub forma lui"En Provence", adaugand niste lavanda, argila alba si aroma de lavanda si portocala:)
 Acelasi "Bunatati din stup" , diferit ca aspect si de data asta. Stiti, asta este frumusetea lucrurilor facute manual, sunt unice de fiecare data:)

Iar "Scortisoara & Portocala", cu o poza mai rasarita decat cele din urma...
 "Sea Breeze" acolo unde-i e locul, adica pe malul marii:)
 Cucumber splash, din penultimul set de poze facute produselor.

Jovis este ceva dinamic, nu imi place sa raman la aceleasi idei, aceleasi imagini, aceleasi concepte, aceleasi ambalaje, asta pentru ca evoluam continuu. Evoluam noi ca oameni, iar ceea ce iese din mana noastra este normal sa evolueaza si el. Sunt curioasa ce va aduce viitorul in aceasta privinta:)


5 comentarii:

  1. Muult succes, dear. Sunt curioasa si eu cum vor arata Esentele Ameliei peste 1-2 ani :P

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari Ioana! faci o treaba extraordinara...continua sa ne bucuri cu creatiile tale...

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos, fetelor:) Va pup!
    Diana, sunt convinsa ca Esentele Ameliei te vor surprinde cum nici nu te astepti...placut bineinteles:)

    RăspundețiȘtergere